Ga naar de inhoud

Niemendal Recencies

Recensies

Hier kunt u recensies van andere Niemendal fans lezen en laat hieronder ook uw eigen reactie achter. Uw recensie wordt spoedig geplaatst door een van onze kabouters. Sommige recensies zijn onder pseudoniem geplaatst. 


Niet zo Roodkapje

Wat een leuke podcast!! Soms mis ik verhalen voor het slapen gaan, maar de gedisneyficeerde kinderluisterboeken doen het ‘m gewoon niet zo meer wanneer je weet dat wereld een stuk lelijker en minder sprookjesachtig perfect is dan zij doen lijken. Niemendal is de perfecte mix tussen heerlijke gore realiteit en de sprookjesvibes die je nodig hebt in je leven!
Recencie binnengekomen op 22 november 2020.

5/5 puntmutsjes

Sjors Lager

Sorry, misschien heb ik niet goed opgelet; maar na de enthousiaste reacties zou ik graag het recept van Tom z’n Margarinetaart zwart op wit willen ontvangen. Met alle ingredienten en hoeveelheden en zo. En hoe hoog moet de oven? En misschien wel het belangrijkste; dat schilderij van Hendrik Avercamp als visuele afmaker; hoe doe je dat? Mijn dank zal groot zijn.
Recencie binnengekomen op 21 november 2020.

5/5 Puntmutsjes

De Baas

Vorige week zat ik vast in m’n belastingparadijsje zonder internet. Niet voor zaken trouwens maar wel door Corona, Nu thuis kon ik eindelijk weer luisteren naar Niemendal. Wat een geweldige oude wijn in nieuwe zakken brengen deze heren naar voren. Persoonlijk was ik heel blij met de herinnering aan 18 juni 1988, de wedstrijd Nederland-Ierland. ‘K zat toen indertijd enorm in de rats. M’n opluchting was dan ook groot toen Kieft in de 82ste minuut eindelijk een voorzet van Koeman verlengde tot in het doel; 1-0! En van Basten liep buitenspel, maar niemand die het zag en de VAR bestond gelukkig nog niet. Echt genieten! Ga zo door!
Recencie binnengekomen op 10 november 2020

Sjors Lager

Vla, vlaai, koeienvlaai! Als zoon van, ja u raad het al, een slager zou ik graag de volgende keer wat meer aandacht voor koeien zien. Wellicht een oud maar toch actueel recept, zonder vlees, maar met koeien. Kan dat?
Recencie binnengekomen op 2 november 2020

5/5 Puntmutsjes

B. A. Bach

Ik vind vooral de muziek mooi, veel te kort echter! Waar kan ik de CD kopen?
Recensie binnengekomen op 30 oktober 2020

5/5 puntmutsjes

Riedel Diedel

Heerlijke kabouters zijn het. De stemmetjes zijn leuk en duidelijk. Ik zit er goed in en wordt er positief in meegesleept, waardoor ik heel graag nog meer verhalen wil horen uit Niemendal!! Ik ben heel benieuwd naar nog meer avonturen. Leuk intro liedje trouwens!
Recensie binnengekomen op 27 oktober 2020

5/5 Puntmutsjes

De Baas

Ha gelukkig, eindelijk eens iets behoorlijks om naar te luisteren in plaats van al die complottheorietjes. Dit is echte Fearless Fantasy Full of Facts!
Recensie binnengekomen op 27 oktober 2020

5/5 Puntmutsjes

Dolf van Kol

Dit hoorspel is van niveau Champions League pre- coroná. Met Donny, Frenkie en Mathijs. Amen in de Gloria.
Recensie binnengekomen op 21 oktober 2020

5/5 Puntmutsjes

Heksje Nooitgenoeg

Ik kan er geen genoeg van krijgen en wacht vol ongeduld op de volgende aflevering van dit meesterlijke hoorspel vol nostalgie, moderniteiten, politiek, wetenschap, kunst, actualiteit, sport, culinaire tips, televisie recensies en ga zo naar door. Ja ga zo door Flip Tom en Neel!!!
recensie binnengekomen op 19 oktober 2020

5/5 Puntmutsjes

Annie Schmidt

Hoewel ik wel een meeslepend liedje mis over duiven, pratende dieren, of vervelende papieren, vind ik dit al met al een top hoorspel! Ik zou zeggen: zet het aan en luistert, want ik zit aan mijn iPad gekluisterd.

5/5 puntmutsjes

k10bouter_1ll!min@10

Dit hoorspel beschikt over zeer relevante en goed onderzochte informatie over de magische wereld in het algemeen en kabouters in het bijzonder. Zelf heb ik veel onderzoek gedaan naar kabouters. En ik wil onderstrepen dat dit hoorspel een goede en zeer representatieve schematische weergave is van een kabouter leven. 5 uit de 5 puntmutsjes!

5/5 puntmutsjes

Eucalypta

Normaliter heb ik een gloeiende hekel aan snert kabouters, maar voor Flip, Tom en Cornelis maak ik graag een uitzondering. Het is geen heksenstreek om te zeggen dat dit een zeer formidabel hoorspel is!

5/5 puntmutsjes

M. de Uil

Ik ben reeds gepensioneerd, maar vroeger schreef ik voor de krant, de FK heette dat toen. En wij zeiden bij ons op de redactie altijd: “dieren en mensen hebben dezelfde streken”. Nou, kabouters ook, dat is zeker! En wat een lollige streken zijn het!

5/5 puntmutsjes